Kalendář akcí – Beskydský pivovárek Ostravice

Kalendář akcí

V Beskydském pivovárku v Ostravici pořádáme v průběhu roku nejrůznější akce jako koncerty, divadelní představení, festivaly, zabíjačky, řezbářská klání, apod. Výše zmíněné akce se mohou konat ve všech prostorách Beskydského pivovárku.

Pivovarská hospůdka - v prostorné restauraci, které dominují nádherná kachlová kamna se pořádají rozmanité gastrofestivaly a tematické gastroakce, které pro vás ve spolupráci s našimi kuchaři připravujeme.

Stodola - zde nabízíme prostorné vnitřní i venkovní posezení, které nabízí uspořádání divadelních či hudebních vystoupení, neboť jsou zde k dispozici dvě pódia a disponujeme samozřejmě i kvalitním technickým vybavením. Venkovní krytá pergola, ale i nezastřešený prostor zahrádky vybízí k konání svateb či nejrůznějších festivalů. Ve vnitřní části Stodoly nyní probíhá výstavba krbu, takže i v těchto prostorách bude v chladných dnech příjemně útulno (jen upozorňujeme, Stodola bývá otevřena v podzimních-zimních-jarních měsících o víkendech (SO-NE), a to pouze za pěkného počasí nebo během pořádání společenských akcí - např. zabíjaček).

Pivovarské náměstí - zde se pravidelně konají automobilové srazy veteránů nebo se prostor využívá pro velmi oblíbené a hojně navštěvované zabíjačkové hody. Také jsme zde uspořádali hudebně-pivní festival.

Sledujte proto náš WEB, Facebook nebo Instagram a žádná kulturní událost pořádaná u nás na pivovárku vás bezesporu nemine.

Těšíme se na setkání s vámi tady u nás.

 

HUGO HROMAS OHEŇ A DÝM v sobotu 15.10.

Jídla připravovaná pod širým nebem na ohni a dýmu za každého počasí

Michal Hugo Hromas, vlastním jménem Michal Hromas. Svůj gastronomický pseudonym používá od chvíle, kdy pracoval pro brněnskou restauraci Borgo Agnes, v níž působilo více jeho jmenovců. Je známý svým originálním pojetím kuchyně, kterou často tvoří pouze oheň, rošt a kotlík. Na ohni připravuje nejen pořádné kusy masa, ale také vynikající zeleninové pokrmy, peče chleba, a dokonce i dezerty. Stojí za tváří podniků různých stylů napříč Českou republikou. Vařil například v několika pražských restauracích: v Domě vína U Závoje, Aromi či Plzeňské restauraci Obecního domu, byl také šéfkuchařem arabské restaurace Dahab. V Laboratoriu Riccarda Lucqueho na pražském Starém Městě pravidelně pořádá kurzy vaření a pro internetovou televizi Stream.cz natáčí pořady, v nichž přibližuje autentickou gastronomii. Stál také u zrodu streetfoodových festivalů v Česku a v rámci svého projektu Nomadis vaří na otevřeném ohni po celé republice.

Pro tuto událost uvaří náš sládek Milan Morcinek nové pivo.

IMPERIAL SMOKED STOUT "OHEŇ A DÝM"


Realizované akce v Beskydském pivovárku

Ale pojďme si alespoň zavzpomínat.
V naší minigalerii událostí se podívejme na ty, které nám život na pivovárku zpestřovaly a obohacovaly v časech minulých.
Než nás totiž postihl COVID-19, tak jsme si tady na pivovárku skvěle užívali. No, skvěle - prostě tak úplně obyčejně, hezky, na pohodu.
A že už si díky všem těm omezením nemůžete ani vzpomenout jaké to je, jen tak normálně se bavit a pobýt s fajn lidmi?
To chápeme. Jsme v tom s vámi. A taky nám to není příjemné. A opravdu se těšíme, až se to všechno přežene.
A proto si některé vydařené události jen tak pro radost připomeňme.
Tady a teď.
A společně věřme tomu, že za nějaký čas se tady zase sejdeme.
A že si bez rouškované a rozestupované nějakou tu akci pořádanou Beskydským pivovárkem v Ostravici znovu jen tak úplně normálně užijeme.

Zůstaňme spolu
Váš BP

Beskyd rallye

Lukáš Pavlásek

Pivovarské chutě

Řezbáři

Zabíjačka

Předpověď počasí